10 Ekim 2010 Pazar

Bazen karışır her şey birbirine

İnsansındır, bir gün bakarsın ordasın, bir gün bakarsın burdasın. Belli değildir ki nereye ait olduğun, hala çözmeye çalışırsın ama tek bir şey bilirsin ki; o da seni sağa sola götüren bir şeyler, birileri her daim vardır..

İnsansındır, hayata bakış, insanlara bakış, kendine bakış tarzın, en önemlisi de beynin ve duyguların vardır. Bazen bakarsın göremezsin bazense bakmadan görebilirsin, bazen söylerler duyamazsın bazense sölemezler de yinede duyarsın, bazen yaparlar anlamazsın bazense yapmazlar ama anlayabilirsin, bazen anlamlar yüklersin boşuna bazense anlamları olur yükleyemezsin.

İnsansındır, zordur kararlar vermek hele ki kaldıysan kalbin ile aklının arasında. Sonu pusludur karşına çıkan iki yol da, öngürüsü zordur ilerisi için hangi yolu seçmenin doğru olacağı. Böylece karışır her şey birbirine... Sonrasında kafanda bir soru daha oluşur; acaba ilerisi nedir ki onu düşünüyorum.

İnsansındır sonuçta, bıkmışsındır kafanda bunca şey çünkü vardır bunun gibi karma karışık eden düşünceler senelerdir. Hep doğru olanı yapma düşüncesi yıpratmıştır seni ve bırakırsın kendini, içinden geldiği gibi davranmaya düşünmemecesine, karşındakinin senin yaptıklarına vericeği tepkileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder